Hieronder vind u wat referenties

 

 • (Co-worker) Mathijs van Pelt
  Oud collega bij Dijfo Rotterdam b.v., van der Helm-Hudig en OTX Logistics Rotterdam b.v. In 2011 ben ik begonnen bij Dijfo Rotterdam b.v. als expediteur import. Gedurende de daaropvolgende 6 jaren was Peter mijn leidinggevende. Ik heb destijds veel geleerd van Peter en de samenwerking als zeer prettig en leerzaam ervaren. Ook heb ik mijzelf onder zijn vleugels ontwikkeld en onder andere de service naar de klant toe naar een hoger niveau weten te tillen. Peter was een manager die zijn collega’s graag hielp en altijd voor zijn collega’s klaarstond om te helpen waar nodig.
  (Co-worker) Mathijs van Pelt
  Dijfo Rotterdam b.v / Van der Helm - hudig / OTX logistics
 • (Owner) Patrick van der Weijde
  Peter heeft bij ons een tijdelijk personeel gat opgelost met zijn nieuwe bedrijf Logistic Nomad, dit was voor ons een super oplossing en omdat ik Peter al kende vanuit het verleden konden we lekker snel schakelen. Wij zijn zeer te spreken over de diensten van Logistic Nomad, perfecte oplossing en mensen met kennis van zaken. Wij raden Logistic Nomad dan ook zeker aan als je tijdelijk goed bekwaam personeel nodig hebt. 
  (Owner) Patrick van der Weijde
  Roadjet logistics B.V. / Roadjet warehouse B.V. 
 • (Director) Sander Jongeneel
  Peter had bij ons een gecombineerde rol; operations support en analyses. O.a. heeft Peter klantanalyses gemaakt en keek hij kritisch mee in de operatie t.b.v. procesverbeteringen. Daarnaast was hij inzetbaar bij recruitmentactiviteiten en droeg hij bij aan onze nieuwe website & socials. Handig om iemand in huis te hebben die op zo veel disciplines inzetbaar is! Per saldo waren wij zeer te spreken over de fijne samenwerking.
  (Director) Sander Jongeneel
  Burger Logistic Services
 • (Operations Manager) Wouter Entius
  Indien multi-inzetbare handen van tijdelijke aard nodig zijn, dan kan Peter de oplossing zijn. Bij ons, wegens snelle groei, heeft Peter ons een half jaar operationeel ondersteund. Zeer prettig samenwerking!
  (Operations Manager) Wouter Entius
  OOCL Logistics
 • (Teamleader Trade Operations) Olaf Timmermans
  Peter stepped in the Viterra adventure with fresh energy. Ready to help with whatever was needed. He helped us well with the startup!! Need a no nonsense guy with logistical know how? Hire Peter!
  (Teamleader Trade Operations) Olaf Timmermans
  Viterra B.V.