Er zijn verschillende redenen om voor  Logistic Nomad te kiezen als tijdelijke oplossing voor de logistieke werkzaamheden binnen uw organisatie.

Brede kennis en ervaring

Logistic Nomad brengt een flinke dosis kennis en ervaring binnen verschillende facetten van de logistiek met zich. Deze brede kennis en ervaring blijft alleen maar groeien, vanwege de (afgeronde) opdrachten die ik heb gedaan voor verschillende bedrijven met ieder zijn eigen specialisaties. Ik zie bij deze bedrijven wat functioneel is en wat niet en kan deze opgedane ervaringen meenemen en toepassen bij een volgend bedrijf. Hoe fijn is het om een expert te hebben die u verder kan helpen en inzetbaar is in verschillende (commerciële) rollen.

Frisse blik

Ik kom binnen met een frisse blik waardoor ik dingen kan signaleren die binnen de organisatie niet meer gezien worden en kom met nieuwe ideeën. Het voordeel van een frisse blik is dat er buiten de bestaande kaders en perspectieven wordt gekeken. Juist dit is essentieel om als bedrijf strategisch verder te kunnen groeien.

Flexibel inzetbaar en onafhankelijk

Logistic Nomad is onafhankelijk en flexibel inzetbaar. Zeker die flexibiliteit is interessant. U huurt Logistic Nomad namelijk in voor die periode waarin u het nodig heeft. Dit kan van een aantal uur tot een aantal maanden, alles is daarin bespreekbaar. Dit alles zonder gedoe met contracten en allerlei extra kosten zoals: het betalen van sociale lasten, vakantiegeld, bonussen, pensioen, ziekteverlof of ontslagrecht. U betaalt alleen de factuur voor de door Logistic Nomad gemaakte uren en de eventuele overeengekomen reiskostenvergoeding. Een daarbij komend voordeel is dat het voor uw bedrijf zakelijke kosten zijn die u natuurlijk gewoon kunt aftrekken van de inkomstenbelasting.

 

Gemotiveerd

Als laatst voorkomende voordeel is de motivatie die Logistic Nomad met zich meebrengt. Elke opdracht is een nieuwe opdracht, wat iedere keer weer zorgt voor extra motivatie om de klus tot een goed einde te brengen. Ik moet mijzelf hierin iedere keer weer opnieuw bewijzen en ben daarin scherp en gemotiveerd. Deze drive is er van nature, want een goed behaald resultaat is het visitekaartje van Logistic Nomad voor een volgende opdracht en misschien wel een vervolgopdracht bij u!

Consultancy

In de logistieke sector is consultancy onmisbaar geworden voor bedrijven die streven naar optimalisatie. Met inzichten en technologische kennis biedt Logistic Nomad ook op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij de specifieke behoeften van jouw bedrijf. Logistic Nomad kijkt verder dan de (operationele) werkzaamheden en denkt graag mee naar hoe u als bedrijf gezonde groei kan doormaken.