Er zijn verschillende redenen om voor  Logistic Nomad te kiezen als tijdelijke oplossing voor de logistieke werkzaamheden binnen uw organisatie.

 

Brede kennis en ervaring

Om te beginnen een brede kennis en ervaring binnen verschillende facetten van de logistiek. Het mooie is dat die kennis en ervaring blijft groeien, omdat ik werk voor verschillende bedrijven met ieder zijn eigen specialisaties. Ik zie bij deze bedrijven wat functioneel is en wat niet en kan deze opgedane ervaringen meenemen en toepassen bij een volgend bedrijf.

Frisse blik

Ik kom binnen met een frisse blik, ik signaleer dingen die binnen de organisatie niet meer gezien worden en kom met nieuwe ideeën.

Flexibel inzetbaar en onafhankelijk

Ik ben onafhankelijk en flexibel inzetbaar en zeker die flexibiliteit is interessant. U huurt mij namelijk in voor die periode waarin u mij nodig heeft. Dit kan van een aantal uur tot een aantal maanden, alles is daarin bespreekbaar. Als bedrijf heeft u geen gedoe met contracten en allerlei extra kosten zoals: betalen van sociale lasten, vakantiegeld, bonussen, pensioen, ziekteverlof of ontslagrecht. U betaalt alleen de factuur voor de door mij gemaakte uren en de eventuele overeengekomen reiskostenvergoeding. Een daarbij komend voordeel is dat het voor uw bedrijf zakelijke kosten zijn die u natuurlijk gewoon kunt aftrekken van de inkomstenbelasting.

Gemotiveerd

Als laatst voorkomende voordeel is de motivatie die Logistic Nomad met zich meebrengt. Elke opdracht is een nieuwe opdracht, dit maakt mij iedere keer weer extra gemotiveerd om de klus tot een goed einde te brengen. Ik moet mijzelf hierin iedere keer weer opnieuw bewijzen en ben daarin scherp en gemotiveerd. Deze drive is er van nature, want een goed behaald resultaat is mijn visitekaartje voor een volgende opdracht en misschien wel een vervolgopdracht bij u!